Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mainowanie Viktora

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-CHAMSKA REKLAMA

-

-

-

-

-

-

Siema. Tak jak w temacie, nie chce mi się za bardzo rozpisywać. Chodzi głowni o wyjście z gruzu (bronz , silver). Nie zbyt dużo ludzi potrafi na niego grać. Jest bardzo rzadko widywany. Co polecacie na sam początek. Boty ? Czy na normalach próbować swoich sił. Chętnie wysłucham waszy porad dotyczących tego champa:)

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Na botach możesz pograć chwile, popatrzeć na zasięgi skilli, poćwiczyć harras na linii i możesz od razu zabrać się za normale ;-)

Oczywiście możesz od razu grać na normalach, w końcu i tak nic nie stracisz, bo to normal. Ja osobiście nowe postacie testuje na botach przez 5-10 minut i przerzucam się na normale :)

Opublikowano

Moim zdaniem Viktor może nie tyle co wraca do mety, ale fajnie się nim gra. Jestem w goldzie V, z kumplami silver/gold, gdy gramy(normale) to viktor(ja lub mój kolega) w 90% wygrywa mida:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Ale wy pierdolice ja z nowymi champami lecd odrazu na rankedy. Przeciez wystarczy byc chaciaz troche ogarem żeby dobrze grac nowa postacią no bo co w tym trudnego?

Opublikowano

Viktor nie tylko jest do wychodzenia z gruzu, w diamondzie jak grałem z kumplem to zbanowali tą postać nie raz. Jego ult to jest miazga, graj sobie normale, ew. spróbuj rankedy postać jest dość prosta :D

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Grałem rankeda viktorem wczoraj . Miałem 19/10 na konice gry (którą przegraliśmy bo mieliśmy twited fejta(nw jak sie pisze) na jungli którego zabił blue i poszedł afk -.- ). Grałem na ziggsa. Jechałem go jak chciałem ale co .. teamu się nie wybiera -.-

*.*
Lajk mile widziany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...